oferă service specializat 24/7. Oricând suntem solicitaţi, un membru al echipei Roll-Design se va deplasa la locaţia dumneavoastră pentru a evalua şi a oferi soluţii profesionale în funcţie de defecţiunea apărută.

Fie că aţi achiziţionat produsul de la noi, fie ca aţi ales altă companie, noi vă stăm la dispoziţie cu consultanţă şi service asigurându-ne că situaţia se va remedia cat mai repede.


Produsele achiziţionate de la noi beneficiază de service gratuit pe toată durata perioadei de garanţie. Daca produdul a fost achiziţionat de la alt distribuitor, în momentul constatării defecţiunii vom face şi evaluarea financiară.


Pentru orice alte detalii sau dacă aveţi întrebări nu ezitati să ne contactaţi. Suntem mereu la dispoziţia dumneavoastră.


s-a specializat începand cu anul 2003 în fabricarea şi comercializarea produselor de tehnică parasolară: rulouri exterioare din aluminiu, plase împotriva insectelor, jaluzele verticale, jaluzele orizontale din aluminiu, rolete, uşi de garaj rezidenţiale sau industriale, copertine, pergole, dar şi automatizări uşi garaj şi porţi batante, sisteme de parcare, bariere şi grilaje metalice.

Pentru că ne dorim să oferim cele mai bune soluţii clienţilor noştri, colaborăm cu furnizori de prestigiu din:
Italia, Franţa, Polonia, Germania şi Grecia.


Toate produsele noastre sunt concepute pentru a spori confortul din spaţiul de locuit sau de lucru al fiecăruia dintre dumneavoastră, de aceea încercăm să imbunătăţim permanent gama noastră de produse pentru a satisface şi cele mai exigente cerinţe.

Principiile după care ne ghidăm în alegerea gamelor pe care vi le oferim sunt:
  • • decorarea cu stil atât a interioarele moderne cât şi a celor clasice;
  • • confort şi relaxare;
  • • protecţie;
  • • calitate durabilă;
  • • preţuri accesibile.Pentru orice alte detalii sau dacă aveţi întrebări nu ezitati să ne contactaţi. Suntem mereu la dispoziţia dumneavoastră.


vă pune la dispoziție numai produse de cea mai bună calitate. Ne dorim ca orice achiziție pe care o faceți de la noi să vă ofere confortul pe care vi l-ați dorit și să reziste în timp. De aceea vă încurajăm să cereți detalii despre modul de întreținere al fiecărei piese în parte.


Fie că doriți sfaturi despre cum să utilizați și să intrețineti produsul achiziționat în momentul montării, fie că doriți detalii suplimentare ulterior, noi suntem aici pentru a ne asigura că beneficiați de cele mai bune informații.


În cazul în care unul dintre produsele achiziționate prezintă defecțiuni, fie ele datorită producătorului sau incidentelor ulterioare, vă încurajăm să ne contactați. Un membru al echipei noastre va veni pentru a evalua problema și pentru a vă propune o soluție adecvată.


Pentru orice alte detalii sau dacă aveţi întrebări nu ezitati să ne contactaţi. Suntem mereu la dispoziţia dumneavoastră.


recomandă personalizarea produselor în funcție de spațiul și de nevoile dumneavoastră, punându-vă la dispoziție o gamă largă de opțiuni de la diverși producători și o serie de specialiști care vă vor asista pe parcursul fiecărei etape.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre oferta noastră vă invităm să vă programați la o întâlnire la unul din numerele de telefon: 0241.62.61.85 | 0722.42.59.55 sau completând formularul de contact.


După ce vom stabili împreună tipul de produs și specificațiile acestuia, un membru al echipei noastre va face măsurătorile și vă va oferi cotațiile de preț corespunzătoare. Acest serviciu este gratuit și nu implică nicio obligație din partea dumneavoastră.
Comanda produselor se face în urma semnării unui contract și achitării unui avans.

Compania noastră se asigură că produsul este montat corespunzător și că dumneavoastră sunteți mulțumit de rezultatul final.


Pentru orice alte detalii sau dacă aveţi întrebări nu ezitati să ne contactaţi. Suntem mereu la dispoziţia dumneavoastră.


Roll-Design nu sunt numai funcţionale şi aspectoase, sunt și montate de echipa noastră de specialiști, asigurându-ne că ele funcționează în parametrii normali în timp și rezistă cât mai mult în condițiile unei utilizări corecte.

Vă punem la dispoziție o gamă largă de uși de garaj secționale și de tip rulou.


Ușile de garaj secționale industriale sunt izolate termic cu spumă poliuretanică, au panouri de tip sandwich, din oțel de 40 mm grosime și sunt tratate împotriva coroziunii cu coeficient de transfer termic K=0.5W/m2 grd K. Greutatea ușii este compensată de arcuri de torsiune negre prevăzute pentru 35.000-50.000 cicluri. Ghidajele și feroneria sunt din oțel galvanizat, rolele de glisare fiind din poliamidă și cu rulment. În dotarea standard a ușilor electrice este inclus și un mâner .


Ușile de garaj tip rulou oferă o soluție interesantă pentru garajul dumneavoastră. Sunt asamblate cu lamele din aluminiu de 77mm cu perete dublu, injectate cu spumă poliuretanică. Ele vă garantează siguranță si confort, oferindu-vă și o excelentă izolație. Toate aceste materiale moderne sunt ușoare, robuste și foarte bune izolatoare, în numeroase culori ce creează armonie perfectă cu tâmplăria locuinței dumneavoastră. Ușile de garaj sunt prevăzute cu casetă în care se maschează rularea lamelelor și conferă un aspect elegant, sau fără casetă în cazul dimensiunilor mai mari, ele fiind acționate electric cu motor cu telecomandă sau buton.

Întotdeauna căutăm să vă oferim cel mai bun raport calitate preț atât pentru materialul din care este confecționată ușa de garaj cât și pentru motorizare și accesorii.

Pentru orice alte detalii sau dacă aveţi întrebări nu ezitati să ne contactaţi.


rulouri
copertine
bariere
automatizari
sistemeparcare
pergole
grilaje